کپی رایت 95-97 حامی دادگستر ساعد.
تمامی حقوق محفوظ است.

9:00 - 18:00

ساعات کاری : شنبه تا چهارشنبه

26712426

تماس برای مشاوره رایگان

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
فهرست
 

صدور پروانه نوسازی

خانه > دعاوی حقوقی  > صدور پروانه نوسازی

صدور پروانه نوسازی

صدور پروانه نوسازی

در سال ۱۳۹۳ درخواست صدور پروانه نوسازی ملکم را به شهرداری اراک ارائه کردم و تمام روال قانونی اعم از پرداخت حق کارشناس و پرداخت نوسازی و کلیه مراحل قانونی را انجام دادم تا رسید به اینکه شهرداری دستور نقشه صادر کند . در این مرحله شهرداری منطقه ۲ اراک نامه ای رو تنظیم کرد خطاب به شهرداری مرکزی اراک که نامبرده در این شهرداری تقاضای صدور پروانه کرده و ملک ایشان در رینگ دارای کاربری مسکونی، میباشد و طبق مقررات به این ملک هفت طبقه و پیلوت تعلق میگیرد لطفا خط پروژه را ابلاغ نمایید.

 

شهرداری نیز جواب داده چون این ملک در حریم طرح ۵۵ متری واقع شده تا ابلاغ این طرح تامل نمایید. از آنجا که در سال ۹۳ از زمان طرح ۵۵ متری اراک ۱۴سال میگذشته و شهرداری تا حالا نیز از صدور پروانه خودداری نموده آیا میتوان در دیوان عدالت اداری شهرداری را بر اساس حق مالکانه الزام به صدور پروانه بر اساس، مقررات سال درخواست پروانه نمود؟

جواب
دادخواست الزام به صدور پروانه بر اساس مدارک و نقشه های ارائه شده با کاربری و تراکم اعلامی در دیوان عدالت اداری مطرح گردد. دیوان عدالت بر اساس رای هیات عمومی الزامی به پیروی از تراکم زمان سال درخواست پروانه ندارد و می تواند به تراکم پایه حکم نماید که ممکن است منافع شما را تامین نکند. بر اساس ماده ۵۹ قانون رفع موانع تولید و همچنین بخشنامه های شورای عالی شهرسازی ، شهرداری مکلف است ظرف مهلت یک هفته پس از پرداخت حقوق و عوارض شهرداری ، اقدام به صدور پروانه نماید اما عدم انجام این تکلیف تخلف اداری است و حقی مکتسب برای متقاضی نسبت به تراکم سال تقاضا ایجاد نخواهد کرد.

 

صدور پروانه نوسازی

صدور پروانه نوسازی

 

سوال

شهرداری شخصی را که تقاضای صدور پروانه ساختمان دارد ملزم به ارائه قولنامه بنگاهی میکند آیا این موضوع قانونی است؟ در حالی که که قولنامه ای که اشخاص تنظیم می نمایند و قولنامه ای که در بنگاه تنظیم می شود هر دو سند عادی می باشد.

جواب
صدور پروانه برلی املاک قولنامه ای به موجب ۱۰ رای صادره از هیات عمومی دیوان عدالت اداری قانونی نیست.
لذا تفکیک بین قولنامه بنگاهی و غیر بنگاهی که هر دو سند عادی هستند بی معناست.
در هر حال چون اختیار عمل در این موارد با شهرداری است لذا در این خصوص باید خواسته ی مذکور را اجابت نمود.

صدور پروانه نوسازی

صدور پروانه نوسازی

 

نویسنده : امید محمدی

 

لطفا در صورت سوال در مورد این مطلب و یا نیاز به وکیل شهرداری با موسسه حقوقی حامی دادگستر ساعد در تماس باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید

Call Now Buttonتماس با ما